Studiestart

Viktig info rundt studiestart!

Velkommen til Universitetet i Stavanger, kjære maskinstudent. Under finner du alt du trenger for å komme igang. For timeplaner, sjekk “For studenter”-siden.

Meld deg inn i AKSEL!   Følg oss på Facebook!  Kontakt oss!

 Før-fadderuke 2016

Fordi dere ankommer Stavanger en uke før fadderuken, har vi noen arrangementer for at dere skal ha noe å gjøre på kveldene. Vi håper også at dere skal bli litt bedre kjent med både hverandre og Stavanger på forhånd. Meld dere på under:

Pizzalunsj Shuffleboard og mingling

Fadderuken er på mange måter en students første steg inn i studietilværelsen. Du vil møte mange nye mennesker, og garantert få deg noen gode venner på veien. Årets program fra FADDER er bedre enn noensinne før. Et godt råd er å ikke la deg skremme av at alt er fremmed og nytt, kast deg ut i det – de fleste du møter er i samme båt som deg. Kos deg!

Program Registrer deg som Fadderbarn! Nettsiden til FADDER

Annen nyttig informasjon rundt fadderuken

Din billett til fadderuken er fadderbarn T-skjorten. Denne koster 300 kr og inkluderer tilgang til alle arrangement i regi av fadderstyret.

Vi har felles utdeling av T-skjorter klokken 12:00 den 15 august i Ke E-264.

Vi vil dele dere inn i grupper, slik at dere har noen faste faddere og fadderbarn å forholde dere til. Dere vil blandt annet dra på vorspiel sammen. Ellers har vi planlagt et felles vorspiel på tirsdag.

Nyttige Facebook-grupper

Kjøp&Salg – Maskin Generell gruppe – Maskin UiS

Har du spørsmål? Send en e-post til post@aksel-uis.no eller ta kontakt på Facebook :-)