For bedrifter

Vil dere komme i kontakt med morgendages maskiningeniører, eller bare komme å vise frem teknologien deres her på Universitetet i Stavanger?

AKSEL, maskiningeniørenes linjeforening jobber med å skape god trivsel og bra miljø blant maskinstudentene på Universitetet i Stavanger. Med et ønske om å gi våre medlemmer et best mulig utgangspunkt, både under og etter ferdig utdanning er et godt samarbeid med næringslivet svært viktig for oss. Støtten fra næringslivet er til stor hjelp for AKSEL og gir oss muligheten til å nå våre mål som linjeforening og til kunne arrangere ulike aktiviteter.

Vi vil derfor informere om at AKSEL har muligheten til å arrangere bedriftpresentasjoner på UiS og har rom tilgjengelig til dette. Eventuelt om dere ønsker å arrangere bedriftsbesøk sammen med oss, er dette også noe vi er svært positive til, da begge delene er attraktivt blant våre medlemmer. Om et samarbeid med AKSEL og en eller flere av disse tilbudene høres interessante ut, setter vi stor pris på dette og håper dere tar kontakt med oss.

  • For bedriftsansvarlig:
    • bedrift@aksel-uis.no
  • Generelle mail:
    • post@aksel-uis.no